Anderen over Mieke als trainer

Incompany training biedt een mooie gelegenheid om de individuele competenties van managers of medewerkers te versterken en de organisatie- of teamverbinding steviger te maken. Training zet iedereen op scherp rond het ‘doelgedrag’. De deelnemers gaan echt aan de slag, ervaren de effecten en observeren collega’s. Zo leren ze vanuit verschillende perspectieven én delen ze nieuwe ervaringen met elkaar. Effectief!

Ik ontwerp ‘energieke’ programma’s die passen bij het bedrijf, bij het beoogde doel en de actuele thema’s. Ik heb aandacht voor borging. Het ontwerp- en voorbereidingsproces is vaak al een interventie. Ik benut uiteenlopende werkvormen en creëer een ‘professionele intimiteit’ waarin mensen hun comfortzone durven te verlaten en zo écht leren. Oefenen, zien wat goed gaat en hoe het je past, uitdagen, gewoonten loslaten. En plezier met elkaar maken, verbindende fun!

Nieuw!

Mieke Klijn advies training coaching is CRKBO geregistreerd en mag trainingen BTW vrij leveren.

De training Vonken Visie Vaart heb ik samen met Goof van Amelsvoort ontworpen. Lees er meer over in onze folder. U kunt u opgeven voor de proeverij op dinsdagmiddag 15 september in het Bovenveen, u kunt bellen voor een kennismaking (met Goof 06 14677754 of met mij) of u kunt zich aanmelden voor de training.

Heeft u vragen? Neem contact op.